10 nov 2018
november 10, 2018

Muze in Meervoud op 30 november a.s.

Na het swingend begin met de Timeless Swingband op 2 november jl. wordt de winter-concertenreeks voortgezet met een bijzondere verbinding van muziek en kunst op 30 november a.s.

In tegenstelling tot de eerdere aankondiging is Stephan van de Wijgert door ziekte niet in staat vrijdag a.s. op te treden. Zijn plaats aan het prachtige Bätz-orgel wordt ingenomen door Geerten Liefting vermaard organist, componist en dirigent. Geerten heeft op diverse grote internationale concoursen als organist eerste en tweede prijzen gewonnen en is dirigent-organist van de Heilige Bonaventura te Woerden. Voorts is hij organist van de Domkerk in Utrecht en van de Grote of St.Laurenskerk te Rotterdam. Het Bestuur van de Stichting Daniël Stalpaert is de heer Liefting bijzonder dankbaar, dat  hij zich op zo’n korte termijn voor het concert ter beschikking stelt.

Gelijktijdig zet Ingrid Jansen– kunstenares en eigenares van Atelier Art-to-Join in Kortenhoef- ten overstaan van de bezoekers de orgelklanken om in schilderijen.

Muziek en kunst versterken elkaar zodoende en geven de toehoorder, die ook toeschouwer is, een dieper en dubbel artistiek inzicht.

Na afloop van het concert en de performance in verf, worden de schilderijen geveild en komen de opbrengsten ten goede aan het doel van de Stichting- het ondersteunen van het onderhoud van de kerk, het orgel en de pastorie.

Aanvang 20.00 uur (de kerk is open vanaf 19.30 uur)
Entreekaarten € 15,- en € 12,50 p.p voor donateurs (incl. hapje en drankje).

De kaarten zijn bestellen per telefoon 06-4604 1520, via email (bestuur@danielstalpaert.nl); door overmaking op rekeningnummer NL02ABNA0458883468 t.n.v. Daniël Stalpaert Stihting of bij de avondkassa (contant want er is geen pingelegenheid!).