04 dec 2020
december 4, 2020

Kerstafette op 18 december 2020

Op vrijdag 18 december 2020, in de Stalpaert kerk, zullen tussen 17.00 en 22.00 uur negen groepen/artiesten uit de regio optreden. Een unieke, artistieke estafette die voor de betrokken artiesten als geroepen komt. Ze kunnen eindelijk weer eens van zich laten horen, in een corona-veilige omgeving. Per voorstelling kunnen er maximaal 30 bezoekers naar binnen en het parool is: geniet, maar houd 1,5 meter afstand.

Bezoekers betalen 10 euro voor een voorstelling en krijgen dan een muntje dat recht geeft op het bezoek van een tweede voorstelling. Reserveren kan via kerstafette@gmail.com of 06-46041520. Voor wie niet reserveert geldt: wie het eerst komt. De opbrengst komt geheel ten goede aan het onderhoud van kerk en pastorie.

In de tent op het kerkterrein kunt u heerlijke erwtensoep, een glas glühwein of warme chocolademelk kopen.

Het programma is:

17.00 Madjet
De jongerenband van BMOL met muziek voor alle leeftijden. Heeft in coronatijd een beetje kunnen repeteren en hebben op 5 mei vele ouderen verrast met hun optreden.

17.35 Koperkwartet BMOL
Gerrie van Rijn, Wouter Jongeling, Mathijs Haselager en Anita Leurs hebben dit voorjaar een kwartet gevormd toen muziek maken in grote groepen niet meer kon.

18.10 Ella van den Broeck
Engelstalige muziek met en zonder christelijke achtergrond. Zang, begeleid op akoestische gitaar. Ella komt uit Kortenhoef.

18.45 Klarinettrio BMOL
Een trio, Diana, Alexandra en Marijke, dat voor de Kerstafette is gevormd.Diverse korte stukjes van barok tot heden, grotendeels klassiek, maar ook een stukje klezmer.

19.20 Rieteke Hölscher met leerlingen
Vijf jonge pianisten, Lotte, Florian, Eric, Wikke en Lieuwe, leerlingen van Rieteke Hölscher, spelen een sfeervol programma met impressionistische Franse muziek van Ravel en Debussy, en hedendaagse filmmuziek uit ‘Amélie’ en Disney.

19.55 Quincy Brink
Een jonge pop- en volkszanger uit ’s-Graveland. Onlangs bracht hij zijn tweede single “Ik Kom Naar Jou” uit. Zijn Nederlandstalige repertoire bevat zowel gezellige meezingers als gevoelige ballads.

20.30 Klarinetkwartet Societas Aroundinosa,
Vier vrouwen, Nardi, Jacolien, Caro en Lidia, spelen klassiek, modern en swing. Het kwartet bestaat sinds 2004 en wordt gecoacht door Titus Koster.

21.05 Four Fun
Vier zangers en een pianist uit de omgeving ‘t Gooi verzorgen, met unieke meerstemmige zangstijl, jazzy muziek met een rijkdom aan klankkleur, om in ’s-Graveland de (kerst)sfeer te verhogen.

21.40 Het Liedjespaar
Gerrie van Lindenberg en Ben Groenendijk, Liedjespaar en liefdespaar uit Kortenhoef sluiten af met Nederlandse liedjes van vroeger en nu.