We gaan swingend de winter-concertenreeks in. 

De Timeless Swingband viert het 1e lustrum in de Hervormde kerk aan het Noordereinde in ‘s-Graveland met een bijzondere jazzavond.

Bijzonder omdat twee oud-musici van de Dutch Swing College band optreden: naast Kortenhoever Martien Beenen op drums ook Bert de Kort (zie foto) jarenlang het boegbeeld van de Band als lead op de kornet en trompet.

Orkestleider is Kortenhoever Hans Verheul op klarinet en saxofoon. Tezamen met de top musici Jacques Kingma (bas), Henk Sprenger (gitaar), Ton Hameeteman (piano) en Eelco van Velzen (trombone) zetten zij de traditie van tijdloze jazz muziek voort, die menigeen van u zal herkennen en herinneringen doen ontstaan. Het septet zal u meenemen naar de centra van de jazz, blues en swing. Hun pittige jazzklanken en de goede akoestiek in de kerk staan borg voor een machtig prachtige muziekavond.

Aanvang 20.00 uur (de kerk is open vanaf 19.30 uur).

Met uw entreekaarten (incl. hapje en drankje)  –  € 15 p.p. (en € 12,50 p.p. voor donateurs) ondersteunt u de doelstelling van de Stichting – het behoud en restauratie van de Kerk en Pastorie.

De kaarten kunt u bestellen via email, telefoon 06-4604 1520, overmaking op rekening nr. NL02ABNA0458883468 t.n.v. Daniël Stalpaert Stichting of kopen bij de entree van de kerk.