Thuis bij BANT – muziek om in te wonen 

Tijdens dit concert maakt de eigenzinnige Vocal Group BANT een reis, op zoek naar… ja,  naar wat? Om uiteindelijk weer helemaal thuis te komen! Het programma biedt een verrassende afwisseling van populair (Coldplay) tot klassiek (E. Grieg), van licht (Lennon & McCartney) tot leuk (B. Kaandorp) en alles wat daar tussen zit.

Vocal Group BANT
BANT bestaat sinds 2004. De groep van twaalf zangers – gevorderde amateurs – presenteert muziektheater waarin identiteit en authenticiteit centraal staan. Hun theaterprogramma’s zijn samengesteld uit vocaal pop en jazz repertoire, maar putten ook uit de wereldmuziek en het klassieke repertoire [“Van Amy Winehouse tot Monteverdi”]. BANT werkte mee aan het project Namen en Nummers tijdens de dodenherdenking in Amsterdam, heeft Misa Criolla op haar repertoire staan (nieuwe uitvoeringen komend december in Ouderkerk en Oegstgeest) en verzorgt ‘Klankkleur’- Leiderschapstrainingen.

Ronald Becker
Artistiek leider Vocal Group BANT
Ronald Becker heeft een jarenlange internationale carrière als dirigent, zanger, muzikaal leider en theatermaker. Werkte met o.a. Bram Vermeulen en Herman van Veen. Was artistiek leider en zanger in ‘Intermezzo’- a capellatheater. Hij won diverse prijzen. Later heeft hij een opleiding gevolgd tot coach/counselor en organisatieontwikkelaar. In dit werkveld heeft hij zich door zijn inspirerende aanpak ontwikkeld tot een veelgevraagd facilitator en heeft hij een uniek eigen concept rondom leiderschap en dirigeren ontwikkeld. Hij deelt zijn grote muzikale ervaring met de leden van BANT.

Kaarten kosten 15 euro (12,50 voor donateurs) inclusief hapje en drankje. Te bestellen via tel 035-6561307 of op de avond zelf bij de entree van de kerk aan het Noordereinde 14 in ‘s-Graveland.

foto-vocal-group-bant-2016-1

Vocal Group BANT