18 feb 2019
februari 18, 2019

Mini-Matthäus op 29 maart a.s. # UITVERKOCHT #

De Mini Matthäus is een intieme, solistische versie van Bach’s Matthäus Passion, gezongen door professionele zangers. De Mini duurt de helft korter, maar bevat alle donder en bliksem en tranen, en natuurlijk het Erbarme dich en het mooie slotkoor.

De Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach is de muziek van het prille voorjaar, van de passietijd. Krachtige, prachtige muziek die overal in het land volle zalen trekt.

Het Mini Matthäusensemble is zes jaar geleden opgericht om de Matthäus Passion dichter bij de mensen te brengen. Het ensemble zingt daarom niet in de gebruikelijke grote concertpodia en kerken, maar in volle dorpscafés, kleine theaters en kerkjes.

Negen door de wol geverfde vocalisten laten hun eigen intieme versie van Bach’s Matthäus Passion horen. Een sterk verkorte versie waar toch geen van de bekende delen in ontbreekt en waarin de nadruk ligt op de harmonie tussen de stemmen en het aangrijpende verhaal dat dichterbij komt dan ooit.

De Mini Matthäus is voor kenners en liefhebbers, en voor iedereen die niet zo lang wil zitten of weleens wil kennismaken met Bach’s meesterwerk.

Aanvang 20:00 uur (de deur is open om 19:15 uur).- locatie: Hervormde kerk, Noordereinde 14
ER ZIJN GEEN KAARTEN MEER TE KOOP!!

Meer informatie te verkrijgen op tel. 06-4604 1520.