26 mrt 2013
maart 26, 2013

Jeugdstrijkorkest Het Cuypersensemble

Op 5 april zal het Jeugdstrijkorkest Het Cuypersensemble een concert geven in de kerk.

De Daniël Stalpaert Stichting presenteert met trots het Cuypersensemble o.l.v. Jouke van der Leest. Dit is een unieke groep musici: het ensemble bestaat uit violisten en cellisten in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar. Gepassioneerd zal het Cuypersensemble zich deze avond op een zo breed mogelijk repertoire storten. Met flair zullen werken van onder andere Antonio Vivaldi en William M. Rich en “Castor en Pollux” van Jean Rameau ten gehore worden gebracht met prachtige solo’s afgewisseld met beeldende en geestige toelichtingen van dirigent Jouke van der Leest.

De leden van het ensemble zijn voor het merendeel leerlingen van muziekdocenten uit het Gooi. Thuis wordt intensief gestudeerd en met enthousiasme worden alle orkestrepetities bijgewoond. Dit resulteert in prachtige optredens waar vol lof over de jongeren wordt gesproken. Daarnaast zijn er verschillende prijzen door het Cuypersensemble in de wacht gesleept op het Europees Muziekfestival in België. Een bijzondere avond die u als muziekliefhebber zeker niet mag missen.

Het concert vindt plaats op vrijdag 5 april 2013 en zal om 20.00 uur beginnen in Hervormde Kerk aan het Noordereinde in ’s-Graveland. Toegang € 10,-. Donateurs € 8,-. inclusief drankje na afloop. Kinderen tot 16 jaar gratis.

Kaarten bestelt u door overmaking van het bedrag naar onze rekening of kunt voor u het concert in de kerk verkrijgen.