Op vrijdag 20 april a.s. neemt het orkest o.l.v. Maurits Wijzenbeek u mee in de muziek van o.a. G.F. Händel, F. Farkas, C.Ph.E. Bach en A. Dvorak.

De jonge strijkers van het Cuypersensemble zijn getalenteerde musici tussen de 10 en 17 jaar oud. Het orkest bestaat uit violisten, altviolisten en cellisten, samen ruim dertig kinderen.Het ensemble bestaat sinds 1982, in steeds wisselende samenstelling. Om lid te worden moeten de kinderen, die uit diverse regio’s uit Midden-Nederland afkomstig zijn, succesvol auditie doen.
Onder de baton van Maurits Wijzenbeek wordt enthousiast gepreciseerd, gefraseerd en gearticuleerd om te komen tot een hoog niveau en een begrip van de muziek dat het publiek keer op keer versteld doet staan!

De solist tijdens dit concert is de cellist Charles Watt. 

Charles hield twee jaar lang een van de prestigieuze fellowships aan de Guildhall School of Music and Drama in Londen. Daarvoor studeerde hij in Cambridge en New York.

Tijdens zijn studie in Londen won Charles de Ian Flemming Award en werd hem de Countess of Munster Musical Award uitgereikt.

Charles geeft concerten in Europa en Amerika en wordt regelmatig uitgenodigd als gast aanvoerder. Hij is lid van Ensemble Lumaka en Insomnio

Locatie: Kerk aan het Noordereinde 14 in ’s-Graveland
Datum/tijd: vrijdag 20 april om 20:00 uur.
Kaarten: € 12:00 incl. een hapje en drankje na afloop. Donateurs betalen € 10,–.Kinderen tot 12 jaar gratis.

Kaarten aan de kerk te koop of te bestellen door overmaking van het bedrag op rekening nummer NL 02 ABNA 045 888 3468 t.n.v. Daniël Stalpaert Stichting o.v.v. concert 20 april.