11 nov 2021
november 11, 2021

Benefiet Kerstconcert OKTOICH Kamerkoor

Het Oktoich Kamerkoor heeft al eerder een optreden verzorgd in ‘s-Graveland. Het koor legt zich toe op de Russisch-orthodoxe kerkmuziek, die meestal in concertante vorm wordt uitgevoerd. De naam Oktoich uit te spreken als ‘Okto-ieg’, verwijst naar de 8 tonen, toonreeksen of modi waarin de melodieën zijn ondergebracht.

In samenwerking met Rotary Club Hilversum-West organiseren wij op vrijdag 10 december 2021 een benefiet Kerstconcert.
De Rotary steunt het SamenSpeelNetwerk.

Kinderen die op jonge leeftijd al met een beperking door het leven moeten, kunnen daardoor niet gemakkelijk en op een vanzelfsprekende manier spelen met anderen kinderen. Samen spelen zorgt voor een betere sociale ontwikkeling en dat gunnen we elk kind.
Stichting Jantje Beton en Stichting het Gehandicapte Kind zijn hiervoor een actie gestart, het SamenSpeelNetwerk met als doel dat kinderen met en zonder beperkingen samen moeten kunnen spelen.

Rotary Club Hilversum-West heeft er dit clubjaar voor gekozen de opbrengst van het concert ten goede te laten komen van speeltuin de Zoutkeet in Hilversum-Zuid. Deze speeltuin wordt aangepast zodat voortaan ook kinderen met een beperking er heerlijk kunnen spelen.
De Daniël Stalpaert Stichting is enthousiast over dit initiatief en heeft onmiddellijk haar medewerking toegezegd.

https://www.ticketkantoor.nl/shop/kerststalpaert

Deze link is gebruiken door zowel donateurs als niet donateurs.

Entree: € 25,— incl. koffie/thee in de pauze en hapje en drankje na afloop.

Donateurs van de stichting betalen € 23,50 incl. koffie/thee in de pauze en hapje en drankje na afloop.